Агентство недвижимости GHERMAN
Агентство недвижимости GHERMAN

Агентство нерухомості GHERMAN здатне Вам допомогти

Просування об'єкту нашим маркетинговим відділом

Особисті презентації об'єкту

Підготовка всієї необхідної документації

Організація безпечної угоди купівлі-продажу житлової нерухомості у Чернівцях

Організація безпечної передачі грошей

Залишіть заявку, і наш менеджер у найкоротші терміни зв'яжеться з Вами.

Якщо Ви шукаєте купити квартиру в Чернівцях – Вам не обов'язково розглядати різні варіанти особисто. Де б не знаходилося житло, про яке Ви мрієте - в новобудові або в старому фонді, в центрі міста або в спальному районі, у його пошуку Вам допоможе агентство нерухомості GHERMAN.

Ми маємо одну з найбільших баз даних з нерухомості в нашому місті, а значить – з легкістю знайдемо для Вас саме таку квартиру, яка найбільше відповідає вашим вимогам.

Квартири у Чернівцях завжди були бажаним придбанням та цінною власністю. Особливо це стосується квартир в австрійських чи румунських будинках XVII-XIX століття, які розташовані у центрі міста або прилеглих районах. Колись у цих будинках жила еліта – найбагатші та найвпливовіші громадяни Чернівців, політичні діячі та науковці, письменники та поети. Досі ці стіни зберегли дух благородства та вишуканості своїх колишніх мешканців.

Про квартири в місті Чернівці

Чернівці – невелике, компактне місто, яке за останні роки зростає дедалі більше. Тому пропозицій з продажу квартир дуже багато. Відкривши будь-який журнал чи сайт відповідного напряму, можна побачити безліч рекламних оголошень зі змістом «куплю квартиру в Чернівцях» та «продам квартиру в Чернівцях». Ринок нерухомості на Буковині зараз розвинений як ніколи. Пропозиції на ньому найрізноманітніші і можуть задовольнити будь-якого покупця. Одними з основних варіантів є:

- квартири в центрі міста (для тих, хто хоче бути ближче до краси, історії та культурного життя),

- квартири у спальних районах (для тих, кому важливо мати спокійне життя та швидкий доступ до міжміського транспорту);

- квартири у сучасних житлових комплексах (для любителів європейського комфорту).

Зрозуміло, що продаж квартир у кожній частині міста має свою цільову аудиторію. Кожна квартира має свої переваги та недоліки та велику кількість параметрів, на які слід звертати увагу. Людині без спеціальної підготовки важко буде оцінити всі аспекти кожної пропозиції та вибрати найкраще для себе. Тому, шукаючи квартиру у Чернівцях, варто звернутися до спеціалізованої фірми, яка візьме на себе основну частину роботи. Це допоможе не тільки заощадити час, а й бути впевненим, що обране житло справді у хорошому стані і ціна на нього відповідає стандартам. Ми допоможемо оглянути представлені квартири у Чернівцях та купити ту, що найкраще підійде Вам.

Продаж квартир - Чернівці

Хто не бажає купити собі квартиру у Чернівцях? Таке придбання дає багато переваг. Звичайно ж, першим з них можна назвати близькість до історії, культури, мистецтва та прекрасної старовинної архітектури. Ви зможете милуватися з вікна Ратушею, культурними пам'ятками, університетом та будинками, побудованими в найрізноманітніших стилях. Ваші прогулянки відбуватимуться у справжньому музеї просто неба, а йти на роботу ви будете повз будинок діячів політики, мистецтва та культури минулого.

Допомогти Вам купити квартиру в Чернівцях може агентство нерухомості GHERMAN. Ми займаємося продажем та орендою різноманітної нерухомості та вважаємося справжніми асами у цій справі.

Переваги квартир у центрі міста

Квартири у старовинних будинках надзвичайно бажані не лише завдяки своїй історичній цінності. Вони мають безліч переваг:

  • високі стелі;
  • вишукане та зручне планування;
  • розташування недалеко від паркових зон,
  • чудові краєвиди на старовинне місто з вікон;
  • близькість різних розважальних закладів: театрів та кінотеатрів, музеїв, кафе, ресторанів та багатьох інших;
  • близьке розташування магазинів, банків, юридичних контор та інших важливих установ;
  • можливість швидко дістатися будь-якого району міста.

Уявіть собі – з вікна Вашої квартири у Чернівцях можна буде побачити університет імені Федьковича, прапор на Ратуші, високі шпилі струнких костелів…

А якщо Вам більше подобається тихі місця, де не буває великих скупчень людей – ви можете купити будинок, наприклад, у «Царському селі». Акуратні двоповерхові особняки з флюгерами на черепичних дахах, таємничі фігури на стінах, невеликі квітники біля будинку - все це виглядає дуже привабливо і дозволить Вам почуватись у новому житлі, як у справжній казці.

Крім того, власне житло у Чернівцях – це дуже вигідне вкладення грошей. Адже ціна на нерухомість у центральних районах постійно зростає.

Переваги новобудов

Однак не всі віддають перевагу нерухомості у вторинному ринку, деяким хочеться купити квартиру в новобудові. Адже квартири у нових будинках мають свої переваги:

- нові квартири відрізняються сучасним плануванням високої зручності;

- квартири оснащені сучасними системами опалення, електричними комунікаціями;

- біля будинків передбачені паркування або підземні гаражі;

- близьке розташування супермаркетів;

- близькість шкіл, садків, дитячих майданчиків для Ваших дітей;

- можливість швидко дістатися як до центру, так і на виїзд із міста;

- близькість клубів, розважальних центрів, кафе та ресторанів.

Якщо Ви зараз у пошуках квартири в новобудові Чернівців – агентство нерухомості GHERMAN допоможе Вам.

Ми не будемо витрачати Ваш час, пропонуючи всі варіанти, а підберемо квартиру для Вас, з урахуванням усіх вимог. Наші ріелтори віддають перевагу індивідуальному підходу до кожного клієнта.

Крім того, ми пропонуємо своїм клієнтам професійний юридичний супровід з питань купівлі та продажу нерухомості. Юристи допоможуть із оформленням усіх необхідних документів.

Чітко дотримуємося законів та гарантуємо Вам безпеку всіх операцій.

Чому агентство нерухомості GHERMAN?

Перевірена інформація

Пропонуємо нерухомість, яку особисто відвідали наші менеджери з нерухомості.

Працюємо відкрито

Ми показуємо всі плюси та мінуси в угоді, оскільки позиціонуємо себе на стороні клієнта.

Вигідна ціна

Ми єдине агентство нерухомості у Чернівцях, яке надає значні знижки всупереч високому рівню сервісу.

Чітка система роботи

Менеджерами агентства ведеться детальний супровід клієнта, від початку співробітництва до підписання договору. При обслуговуванні Ви оперативно отримуєте всю необхідну інформацію з нерухомості міста.

Спеціалізуємось на комерційній нерухомості

Наша база налічує понад 500 комерційних площ, цю інформацію ми постійно оновлюємо та детально опрацьовуємо.

Особистий менеджер

Подавши заявку, з Вами контактуватиме особистий менеджер, який надасть всю необхідну інформацію (відповідну Вашим вимогам) про об'єкти, у зручний для Вас час та форму.

Оперативність та якість роботи

Подавши запит, протягом 24 годин Ви отримаєте розширену пропозицію у вигляді електронного листа, де будуть фотоматеріали та детальний опис кількох запропонованих приміщень.

Комплексність послуг

АН GHERMAN співпрацює на ексклюзивних умовах із юридичними, страховими, фінансовими, бухгалтерськими компаніями та нотаріусами. Що, в свою чергу, дозволяє надавати потрібні послуги якісно та оперативно.

Агентство нерухомості GHERMAN допоможе Вам зробити найкращий вибір!

Bottom banner 1 780x250